طرز تهیه کیک دارچین و قهوه

طرز تهیه کیک دارچین و قهوه :

 

مواد لازم :

شکر 150گرم یا 3/4 فنجان

کره یا مارگارین نرم 60گرم

تخم مرغ 1 عدد

شیر 2/1 فنجان یا 120 میلی لیتر

آرد 190 گرم

بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

نمک 2/1 قاشق چای خوری

کرم رویه :

شکر قهوه ای 110گرم

آرد 2 قاشق غذاخوری

پودردارچین 1-2 قاشق چای خوری

کره یا مارگارین 2 قاشق غذاخوری یا 30گرم

 

 

طرز تهیه کیک دارچین و قهوه :

ابتدا فر را با درجه حرارت350 درجه فارنهایت / 180 سانتیگراد گرم کنید.

قالب گرد 23 cm را چرب کنید.

شکر و کره را هم بزنید بعد تخم مرغ را اضافه کنید و همبزنید تا کرم مانند شود در ادامه شیر را اضافه کنید .

در ظرف دیگری آرد ،نمک ،بیکینگ پودر را مخلوط کنید.

آرد را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید.

و این مواد را خوب با همزن هم بزنید تا ترکیب شوند.

کرم رویه و میانی :

شکر قهوه ای و آرد و پودر دارچین را با هم ترکیب کنید .

از 2 قاشق غذاخوری کره جدا جدا به مخلوط اضافه کنید و ترکیب کنید تا خوب به خرد مواد خشک برود .

از مایه کیک نصفش را در قالب بریزید .

حالا از مایه میانی روی کیک بریزید و خوب پخش کنید .

دوباره از مایه کیک در قالب بریزید .

و در آخر از مواد میانی روی کیک بریزید و در سطح کیک پخش کنید.

کیک را به مدت 30 دقیقه بپزید.

می توانید این کیک را سرد یا گرم سرو کنید.

 

 

نوش جان

منبع :ویکی هاو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *