طرز تهیه کیک قهوه 2

طرز تهیه کیک قهوه 2

مواد لازم:

کره 200 گرم

شکر سفید 200 گرم

تخم مرغ 4 عدد

آرد سفید 200 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

قهوه فوری 2 قاشق غذا خوری پر

آب 100 میلی لیتر

گردو خرد شده 100گرم اختیاری

رویه کیک :

کره 200 گرم

پودر شکر 200گرم

قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک قهوه 2 :

 

ابتدا فر را با درجه حرارت 338 درجه فارنهایت / 170 سانتیگراد گرم کنید.

کف قالب کمربندی یا معمولی خود را کاغذ روغنی بیاندازید .

کره ، شکر ،تخم مرغ ،بیکینگ پودر و آرد را با همزن برقی هم بزنید.

قهوه را د رکاسه کوچکی بریزید و آب ر به آن اضافه کنید یک قاشق غذاخوری از آن را در مایه کیک بریزید و مخلوط کنید و یک قاشق دیگر را اضافه کنید و بقیه را نگه دارید گردو های خرد شده را نیز به مایه کیک اضافه کنید.

مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 40 دقیقه بپزید و با خلال دندان از پخته شدن کامل کیک مطمئن شوید و بعد از فر خارج کنید و در جایی بگذارید تا خنک شود.

رویه کیک :

کره و شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید بعد قهوه را به آن اضافه کنید و هم بزنید زمانی که به رنگ دلخواه رسیدید دیگر هم نزنید اگر رویه شما شل است کمی بیشتر پودر شکر اضافه کنید.

کیک را از وسط برش افقی دهید و از کرم روی آن بکشید و لایه بعدی را روی آن قرار دهید.

حالا از کرم باز رو ی کیک بکشید و خوب کیک را پوشش دهید و با گردو و غیره ترئین کنید.

 


نوش جان

منبع :ویکی هاو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *