طرز تهیه کیک قهوه

طرز تهیه کیک قهوه

 

مواد لازم :

شکر سفید 2 فنجان یا 400 گرم

تخم مرغ 4 عدد

خامه ترش 2 فنجان یا 460 گرم

عصاره وانیل 2 قاشق چای خوری

آرد سفید 500گرم یا 4 فنجان

بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

جوش شیرین 2 قاشق چای خوری

شکر سفید 100گرم 2/1 فنجان

پودر دارچین 2 قاشق چای خوری

گردوی خرد شده 120 گرم یا 1 فنجان

کره 230 گرم

 

طرز تهیه کیک قهوه :

طرز تهیه کیک قهوه

طرز تهیه کیک قهوه

 

ابتدا فر را با درجه حرارت 350 فارنهایت /175 سانتیگراد گرم کنید .قالب گرد 23-25 سانتی را چرب کنید و آرد پاشی کنید .

در کاسه ای آرد ، بیکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در کاسه دیگری 2/1 فنجان شکر ،دارچین و گردوی خرد شده را مخلوط کنید و کنار بگذارید .

در کاسه بزرگی کره و 2 فنجان شکر سفید را با هم بزنید با همزن برقی تا کرم رنگ و روشن شود درادامه تخم مرغ و خامه ترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و در آخر مخلوط آردی را اضافه نماییدو خوب مواد را با هم ترکیب کنید.

نصف مایه کیک قهوه را در قالب بریزید بعد از مخلوط گردویی نصفش را روی لایه کیک بریزید و خوب پخش کنید باز از مایه کیک هرچی باقی مانده بریزید روی لایه گردویی و در آخر از مایه گردویی روی کیک بریزید.

کیک را به مدت 45-60 دقیقه بپزید .

نوش جان

منبع : ویکی هاو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *