طرز تهیه کیک فنجونی آناناس وارونه

طرز تهیه کیک فنجونی آناناس وارونه

مواد لازم :

کمپوت آناناس حلقه (به مقدار لازم )

کیک آماده (کیک زرد)یک بسته

روغن مایع 2/1 فنجان

تخم مرغ 3 عدد

کره اب شده 3/1 فنجان

شکر قهوه ای 3/2 فنجان

گیلاس (کنسروی یا تازه) 12 عدد دو نیم شده

 

طرز تهیه کیک فنجونی آناناس وارونه :

 

ابتدا فر را با درجه حرارت ۳۵۰ c/180 fگرم کنید و قالب مخصوص مافین 12 تایی را چرب کنید.

هر حلقه کامل آناناس را به 4 قسمت برش دهید و کنار بگذارید .

در کاسه بزرگی پودر کیک آماده ،روغن ،تخم مرغ و آب کمپوت آناناس را با همزن برقی هم بزنید با سرعت پایین حدود 30 ثانیه بعد با سرعت متوسط 2 دقیقه بزنید .هر از گاهی دیواره های ظرف کاسه را با قاشقک تمیز کنید.

در کاسه دیگری کره آب شده و شکر قهوه ای را بریزید و هم بزنید و در ادمه 1 و 2/1 قاشق چای خوری از کره را در هر قالب مافین بریزید .

روی هرکدام از آنها دو تکه آناناس قرار دهید و نصف گیلاس را هم وسط هر کدام بگذارید همانند تصویر.

حالا به اندازه 4/1 فنجان از مایه را در قالب مافین و روی آناناس ها بریزید.

این کیک فنجونی ها را به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا زمانی که خلال دندان از کیک تمیز بیرون آید در ادامه 5 دقیقه استراحت دهید بعد چاقو را دور تا دور قالب بچرخانید بعد کیک ها را در ظرف مورد نظر برگردانید. گرم سرو کنید.

 

نوش جان

منبع :http://www.bettycrocker.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *