طرز تهیه کیک هویج و گردو

طرز تهیه کیک هویج و گردو

 

مواد لازم :

آرد سفید 3 فنجان 375 گرم

جوش شیرین 2 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

نمک 4/3 قاشق چای خوری

تخم مرغ زده شده 4 عدد

روغن مایع 120 میلی لیتر یا 1 و 2/1 فنجان

شکر 400گرم یا 2 فنجان

هویج تازه رنده شده 2 فنجان یا 220 گرم

گردو ریز خرد شده 110گرم یا 1 فنجان

کشمش 2/1 فنجان

دارچین 2 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه کیک هویج و گردو :

 

ابتدا فر را با درجه حرارت 300F /150C گرم کنید.

با کره یا روغن قالب مورد نظر را خوب چرب کنید.

در کاسه بزرگی آرد ،جوش شیرین ،بیکینگ پودر و نمک را با هم خوب ترکیب کنید.

در مرکز آرد با قاشق حفره ای ایجاد کنید.

حالا تخم مرغ زده شده ، روغن مایع و شکر را در همان حفره و مرکز آرد بریزید .

و تمام مواد را با سرعت بالا هم بزنید یه چیزی حدود 2 دقیقه مناسب خواهد بود.

در ادامه کار هویج رنده شده ، کشمش ، دارچین را اضافه کنید و باز مایه کیک را خوب ترکیب کنید .

در انتها هم مایه آماده را در قالب بریزید و خوب پخش کنید .

این کیک را به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه بپزید .

بعد از پخته شدن 15 دقیق اجازه دهید تا خنک شود بعد از قالب خارج کنید.

 

 


نوش جان

منبع :www.goldmedalflour.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *