طرز تهیه کیک فنجونی شکلاتی کوهستانی

طرز تهیه کیک فنجونی شکلاتی کوهستانی

مواد لازم:

کره بدون نمک 1 فنجان یا 113 گرم

شکلات نیمه شیرین 85 گرم خرد شده

پودر کاکائو تلخ 2/1 فنجان 64 گرم

شکر سفید 2 و 2/1 فنجان (هر فنجان 200 گرم)

تخم مرغ بزرگ 3 عدد دمای اتاق

وانیل 1 قاشق چای خوری

آرد سفید 1 و 2/1 فنجان

نمک 2/1 قاشق چای خوری

گردوی خرد شده 2/1 فنجان

مارشمالوهای کوچک 2/1 فنجان

شکلات چیپسی 2/1 فنجان

طرز تهیه کیک فنجونی شکلاتی کوهستانی:

ابتدا فر را با درجه حرارت 350F /175C گرم کنید سپس قالب مخصوص کیک فنجونی را چرب کنید یا کاغذ روغنی به تعداد 12 عدد قرار دهید.

کره و شکلات خرد شده را درکاسه ای بریزید.

به روش بن ماری(بخار غیر مستقیم آب) شکلات خرد شده و کره را ذوب کنید و به آرامی هم بزنید تا خوب شکلات حل شود .

بعد مخلوط شکلاتی را در کاسه بزرگی بریزید تا خنک شود بعد پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید .

در ادامه شکر ،تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید .

به آرامی آرد و نمک را اضافه کنید و دقت کنید زیاد هم نزنید فقط در حد ترکیب شدن.

حالا مایه کیک فنجونی را بین کاغذ روغنی ها تقسیم کنید

و روی هرکدام از کیک ها گردوی خرد شده ،شکلات چیپسی و مارشمالو بریزید و به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا بپزند فقط توجه کنید که باید وسط کیک کمی باید از داخل حالت چسبناک داشته باشد .

اجازه دهید کیک فنجونی ها روس سطح 5 دقیقه خنک شود.

 


نوش جان

منبع :www.goldmedalflour.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *