طرز تهیه کیک فنجونی پودینگ موز

طرز تهیه کیک فنجونی پودینگ موز

مواد لازم:
کره 4/3 فنجان (1 و 2/1 بسته هر بسته =113 گرم) دمای اتاق
شکر سفید 1 و 2/1 فنجان
تخم مرغ بزرگ 3 عدد
آرد معمولی یا سفید 2 و 4/1 فنجان
بیکینگ پودر 1 و2/1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 2/1 قاشق چای خوری
نمک 4/1 قاشق چای خوری
باتر میلک 4/1 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
موز رسیده و له شده حدود 5 عدد
پودر پودینگ آماده موزی ا بسته(100گرم)
شیر سرد 2 فنجان
خامه فرم گرفته یا کرم دلخواه برای تزئین 350گرم

 

طرز تهیه کیک فنجونی پودینگ موز :

ابتدا فر را با درجه حرارت 350F /175C گرم کنید سپس قالب مخصوص کیک فنجونی را چرب کنید یا کاغذ روغنی به تعداد 12 عدد قرار دهید.
در کاسه ای کره و شکر را با سرعت متوسط همزن بزنید تا پفکی شود.

بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید ودر آخر وانیل را اضافه کنید.
در کاسه متوسطی آرد ، بیکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را ترکیب کنید

حالا آرد را به مایه کره ای اضالفه کنید به همراه باتر میلک به این صورت که کارتان را با آرد شروع کنید و باتر میلک و انتها هم باز آرد .در آخر موز های له شده را نیز اضافه کنید.
حالا قالب ها را تا 4/3 از مایه آماده کیک فنجونی پرکنید و به مدت 30-35 دقیقه بپزید.

درادامه از فر خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا خنک شود و بعد در جای دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
سپس با یک چاقو یا نی چوبی 3 تا 4 سوراخ روی کیک ها ایجاد کنید.
در کاسه متوسطی پودر پودینگ آماده و شیر را مخلوط کنید تا یکدست شود مایه حدود 2 دقیقه.درادامه حدود چند قاشق غذاخوری از مایه پودینگی را در سوراخ های کیک ها بریزید تا هم سوراخ ها و هم وسط و روی کیک ها را بپوشاند.
سپس کیک فنجونی ها را به مدت 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شوند.می توانید از اسپری خامه یا خامه فرم گرفته یا کرم مورد نظر برای تزئین کیکها استفاده نمایید.تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

 


نوش جان

منبع :www.goldmedalflour.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *