کیک یزدی

کیک یزدیPrep time: 30 mins Cook time: 30 mins Total time: 60 minsکیک یزدی

    Ingredients

    Directions

Yield12-15

 کیک یزدی

مواد لازم :

آرد 250 گرم = 2 پیمانه سر پر

پودر شکر 150 گرم = 7 قاشق غذا خوری

روغن مایع 150 گرم(150 میلی لیتر) = 1 و نیم فنجان یا یک لیوان سرخالی

گلاب 200میلی لیتر = 1 لیوان یا فنجان سر خالی

تخم مرغ 2 عدد

بیکینگ پودر ¼ ق غذاخوری = ½ ق مربا خوری = 5 گرم

وانیل ½ ق چای خوری

کاغذ روغنی و قالب کیک فنجونی 12-15 عدد

 

 

اینم دستور کیک یزدی که من 1-2 سالی هست که ازش استفاده می کنم و خیلی خوب جواب میده و خوشمزه میشه

فقط این که از مراحل تهیه عکسی ندارم ولی سعی می کنم دفعه بعدی که درس می کنم حتما عکس هم بگیرم.

توصیه میکنم امتحان کنین هم راحته و هم خوشمزه.

طرز تهیه کیک یزدی:

  • تخم مرغ ، وانیل و شکر را با همزن برقی می زنیم تا حجم بگیرد سپس روغن مایع را اضافه میکنیم.
  • آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و نیمی از آرد را به مایه اضافه می کنیم و در ادامه گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم مایه را و باز بقیه آرد باقی مانده را اضافه می کنیم و هم می زنیم.
  • حالا مایه آماده کیک یزدی را در کاغذ روغنی ها می ریزیم و سر کاغذ روغنی ها را به اندازه 1 cm خالی بگذارید.
  • نوک چاقورا در روغن مایع فرو کنید بعد روی هر کدام از کیک یزدی ها یک ضربدر بکشید .
  • می توانید روی کیکها کمی کنجد بپاشید.
  • حالا کیک یزدی هایمان را در فر گرم شده با حرارت 280 c و طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک ها پف کرده و گنبدی شکل شود و طلای /قهوه ای شود.بعد فر ار خاموش کنید و بگذارید 5 دقیقه در فر بماند.
کیک یزدی

کیک یزدی

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *