کیک فنجونی کره بادام زمینی و شکلات چیپسی

طرز تهیه کیک فنجونی کره بادام زمینی و شکلات چیپسی :

 

مواد لازم :

کره بادوم زمینی خامه ا ی (بوداده) 2/1 فنجان

شهد آگاو agave 2/1 فنجان

تخم مرغ 2 عدد

نمک دریا 4/1 قاشق چای خوری

جوش شیرین 4/1 قاشق چای خوری

بادوم زمینی بوداده (بدون نمک) خرد شده 2/1 فنجان

شکلات چیپسی تلخ با درصد کاکائوی 73 % 2/1 فنجان

 

 

طرز تهیه کیک فنجونی کره بادام زمینی و شکلات چیپسی :

 

 

فر را با درجه حرارت 180c / 350 f گرم کنید .

 

در کاسه بزرگی کره بادوم زمینی و شهد آگاو و تخم مرغ را خوب هم بزنید تا کرم مانند شود.

 

نمک و جوش شیرین را اضافه نمایید.

 

شکلات و بادوم خرد شده را اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید.

 

قالب مافین هار را پرکنید همانند تصویر.

 

به مدت 20 -25 دقیقه بپزید.

 

بعد از پخته شدن از فر خارج کنید و بگذارید تا خوب خنک شوند.

 

حالا با سس شکلات می توانید تزئینشان کنید.

 

نوش جان

منبع : ویکی هاو

2 دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *