طرز تهیه کیک فنجونی لیمونادی

طرز تهیه کیک فنجونی لیمونادی :

مواد لازم :

آرد 1 و 1/2فنجان
بیکینگ پودر 1/2 ق چای خوری
جوش شیرین 3/4 ق چای خوری
نمک 1/4 ق چای خوری
روغن کانولا 1/4 فنجان
شیر سویا یا برنج 1 فنجان
عصاره وانیل 1 ق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز 2 تا 3 قطره
آبلیمو 1/4 فنجان(1 عدد لیمو)
رنده پوست لیمو 1 ق غذاخوری
رویه :

پودر شکر و آبلیمو

زمان پخت :15-20 دقیقه         تعداد نفرات :12

با سلام

خب بعد از مدتی دوباره برمیگردم به کیک فنجونی و کلی دستورات جدید و خوشمزه از کیک فنجونی رو براتون آموزش می دم. همه دستورات مرحله به مرحله step by step   هست  و به راحتی می تونین با دیدن دستور و تصاویر هر مرحله کیک فنجونی خودتون رو درست کنین. بریم دیگه سراغ دستور تهیه.

طرز تهیه کیک فنجونی لیمونادی :

 

1- فر را با درجه حرارت 350F / 180C گرم کنید.

670px-Bake-Pink-Lemonade-Cupcakes-Step-1

 

2- به تعداد 12 عدد کاغذ روغنی در قالب  مافین قرار دهید و کنار بگذارید.

670px-Bake-Pink-Lemonade-Cupcakes-Step-2

 

3 – مواد خشک رغا در کاسه ای بریزید.

670px-Bake-Pink-Lemonade-Cupcakes-Step-3

 

4- روغن کانولا + شیر سویا یا برنج و عصاره وانیل را اضافه کنید به مواد خشک  و خوب بهم بزنیدشان.

670px-Bake-Pink-Lemonade-Cupcakes-Step-4

 

5- حالا نوبت رنگ خورا کی است که به  مایه اضافه کنید  و خوب بهم بزنید یا مایه صورتی رنگ شود.

670px-Bake-Pink-Lemonade-Cupcakes-Step-5

 

6 – آبلیمو و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کاملا مایه یکدست شود و مایه حالا حباب دار باشد.

 

670px-Bake-Pink-Lemonade-Cupcakes-Step-7

 

7- مایه آماده را بین کاغذ روغنی ها تقسیم کنید و حدودا تا 2/3 یا 3/4 پرکنید.

 

670px-Bake-Pink-Lemonade-Cupcakes-Step-8

 

8 -حالا کیک فنجونی های لیمونادی را به مدت 15 -20 دقیقه بپزید تا پخته شوند.

 

670px-Bake-Pink-Lemonade-Cupcakes-Step-9

 

9 – بگذارید تا خوب خنک شوند  تا بعد بتوانید تزئین کنید.

10- آبلیمو و پودر شکر را با هم ترکیب کنید و بزنید تا به غلظت مورد نظر برای تزئین روی کیک ها برسد.

کیک فنجونی لیمونادی

کیک فنجونی لیمونادی

 

نوش جان

منبع : www.wikihow.com

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *