کیک فنجونی شکلاتی باشکلات چیپسی

کیک فنجونی شکلاتی باشکلات چیپسی

 کره نرم شده 150 گرم
شکر 150 گرم
آرد 175 گرم
تخم مرغ  3 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
شکلات چیپسی 50 گرم (اختیاری)
پودر کاکائو تلخ 50 گرم

 

زمان پخت :18-20  تعداد نفرات :12

با سلام امروز می خوام یه دستور شکلاتی رو براتون معرفی کنم فکر میکنم کمتر کسی باشه که از شکلات خوشش نیاد و اگر کسی شکلات دوست باشه به نظرم باید حتما این دستور رو امتحان کنه و ببینه که چطوره.من که خیلی شکلات دوستم و هر چی دستور کیک و شیرینی مربوط به شکلات رو حتما امتحان می کنم.

 

دستور پخت کیک فنجونی یا همون کاپ کیک شکلاتی :

 

  1. فر رو با  درجه 350 درجه F  یا 180 درجه C گرم کنید و به تعداد 12 عدد در قالب کیک فنجونی کاغذ روغنی قرار دهید یا چرب کنید.
  2. 670px-Make-Chocolate-Cupcakes-Step-1-Version-2

2 – تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با همزن دستی (سیمی ) به هم بزنید.

670px-Make-Chocolate-Cupcakes-Step-2-Version-2

3 – تمام مواد به غیر از شکلات چیپسی را در کاسه ای بریزید و تخم مرغ زده شده را به آن اضافه کنید  .

670px-Make-Chocolate-Cupcakes-Step-3-Version-2

4 –   با همزن برقی خوب مواد را با هم ترکیب کنید حدود  2 دقیقه وقتی مایه روشن تر و پفکی به نظر آمد یعنی آماده ریختن در ظرف ها می باشد.

670px-Make-Chocolate-Cupcakes-Step-4-Version-2

5  – حالا زمان این است که مایه را در   فالب های آماده شده از قبل بریزید و سعی کنید که همه ظرف ها به طور مساوی از مایه

پر شوند .

670px-Make-Chocolate-Cupcakes-Step-5-Version-2

6- حالا روی هر کدام از کیک فنجونی ها چند عدد شکلات چیپسی بپاشید و بقیه مواد کیک را روی انها بریزید و شپلات های چیپسی را بپوشانید.

670px-Make-Chocolate-Cupcakes-Step-6-Version-2

670px-Make-Chocolate-Cupcakes-Step-7-Version-2

7-  کیک ها  به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید زمانی کیک ها آماده اند که پف کرده باشند و تست خلال دندان را کرده باشید .

670px-Make-Chocolate-Cupcakes-Step-8-Version-2

8 – می توانید بعد از خنک شدن کیک فنجونی آنها را با کرم مورد نظر تزئین نمایید.

کیک فنجونی شکلاتی باشکلات چیپسی
کیک فنجونی شکلاتی باشکلات چیپسی

نوش جان. منبع : www.wikihow.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *