کیک سه تخم مرغی

کیک سه تخم مرغی

موادلازم :

 

تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
ماست یا شیر 1/2 لیوان
وانیل سر قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 ق مربا خوری
آرد 3 لیوان

زمان پخت : 30 -60 دقیقه تعداد افراد : 24 نفر

 

با سلام

و آرزوی سلامتی برای شما عزیزان ،امروز می خوام دستور یک کیک ساده و پرکاربرد رو آموزش بدم این دستور از دستورای مامان جونمه و تقریبا یه 10 سالی میشه که این کیک رو درست می کنم و خیلی هم خوب میشه و البته اینم بگم که خیلی تغییرات هم توش دادم ومیدم و هرچی که فکر کنم طعم و رنگشو بهتر میکنه بهش اضافه می کنم.

امید وارم شما هم این کیک رو امتحان کنین و تو خونه بپزین و نظرتونو بهم بگین . راستی قبل از همه چی بگم که از مراحل تهیه این کیک عکسی ندارم ولی سعی می کنم در اینده بزارم چون وقتی دارم درست می کنم سرم شلوغه و دست تنهام برا همین تا حالا نشه عکس بگیرم معمولا از آماده شدش عکس می گیرم. بهتره برم سراغ دستور

طرز تهیه کیک سه تخم مرغی:

  1. ابتدا فرتون رو با درجه 350 f یا 180 c گرم کنین.
  2. در کاسه ای تخم مرغ ها  و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا خوب روشن و کرم مانند شود(برای نتیجه بهتر سفیده و زرده را جدا کرده و اول سفیده ها را خوب بزنید تا سفید و سفت شود بعد زرده و شکر را اضافه کنید.)
  3. در ادامه شیر یا ماست و روغن مایع را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب با همزن بزنید .
  4. وانیل را اضافه نمایید.
  5. بیکینگ پودر را به آرد اضاف کنید و حداقل 1 بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک و قاشق چوبی به صورت دورانی هم بزنید
  6. دقت کنید زیاد هم نزنید. آرد را تا 2 لیوان حتما بریزید ولی برای لیوان آخر دقت کنید اگر مایه زیاد شل باشد باید اضافه کنید ولی دقت کنید سفت نشود.
  7. حالا مایه را در  قالب مورد نظر که چرب و آرد پاشی شده بریزید و طوری باشد که نصف قالب خالی باشد.
  8. 20100312306
  9. 20100313307
  10. کیک را در فر به مدت 30 -60 دقیقه بپزید و وقتی خلال دندان در وسط کیک کردید و تمیز بود یعنی کیک آماده است.
  11. کیک را خوب خنک کرده و با کرم های دلخواه تزئین کنید.
  12. تزئین با گاناش و ترافل
    تزئین با گاناش و ترافل

     

    تزئین با گاناش شکلات سفید و سیاه ابروبادی
    تزئین با گاناش شکلات سفید و سیاه ابروبادی

 

یک دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *