طرز تهیه کیک 3 رنگ

طرز تهیه کیک 3 رنگ :

مواد لازم :
کره بدون نمک نرم 1 فنجان
پودر شکر 2 فنجان
تخم مرغ بزرگ 5 عدد
باتر میلک 1 و 4/1 فنجان
وانیل 1 قاشق چایخوری
آرد همه منظوره 3 فنجان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
نمک 4/1 قاشق چای خوری
پودر پودینگ شکلاتی آماده ساده 3 قاشق غذاخوری
پودر پودینگ وانیلی آماده ساده 3 قاشق غذاخوری
پودر ژله توت فرنگی 3 قاشق غذاخوری
رویه کیک :
پودر شکر 1 و 2/1 فنجان
شیر 3 ق غذاخوری
ترافل برای تزئین

 

طرز تهیه کیک 3 رنگ :

 

1- ابتدا فر را با درجه حرارت 350 F /180 C گرم کنید و قالب گرد وسط سوراخ را چرب کنید.
2- در کاسه ای کره و شکر را با هم زن برقی بزنید تا خوب ترکیب شوند بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید حالا باتر میلک و وانیل را اضافه کنید و با سرعت کم همزن هم بزنید.
3- در کاسه ای دیگر آرد ،بیکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید حال مواد آردی را به مواد خیس اضافه کنید فقط در هر بار فقط یک فنجان اضافه کنید و هم بزنید و باز فنجان بعدی.
4- مایه کیک را بین سه کاسه تقسیم کنید حدود 2 فنجان برای هر کاسه .حالا نوبت اضافه کردن پودر شکلاتی ،وانیلی و پودر ژله توت فرنگی به هرکدام از کاسه هاست بعد از اضافه کردن پودر ها به هر کاسه خوب ترکیب کنید تا یکدست شوند.
5- از رنگ صورتی شروع کنید و لایه صورتی بعد شکلاتی و در آخر وانیلی را در قالب بریزید .
6- کیک را به مدت 60 – 65 دقیقه بپزید و بگذارید به مدت 20دقیقه خنک شود.
رویه کیک :
پودر شکر و شیر را خوب هم بزنید با هم تا یه غلظت برسد اگر شل بود کمی بیشتر شکر اضافه کنید وقتی به غلظت مورد نظر رسید روی کیک بریزید و بعد روی آن را با ترافل تزئین کنید.

 

نوش جان

منبع :www.goldmedalflour.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *