طرز تهیه کیک وانیلی فرانسوی

طرز تهیه کیک وانیلی فرانسوی :

 

مواد لازم :

کیک ساده آماده 1 بسته

تخم مرغ 3 عدد

شیر 1و 2/1 فنجان

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

عصاره وانیل 4 قاشق چای خوری

تزئین:

باترکریم butter cream وانیلی

پودر شکر و میوه تازه

 

طرز تهیه کیک وانیلی فرانسوی :

ابتدا فر را با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت /180 سانتیگراد گرم کنید.

مخلوط کیک ، تخم مرغ ، شیر ،روغن مایع و عصاره وانیل را خوب هم بزنید تا مایه یکدستی به دست آید.

دو قالب 23 سانتیمتر را چرب کنید و مایه را در هر دوقالب به یک اندازه تقسیم کنید .

و کیک ها را به اندازه زمان درج شده روی بسته کیک بپزید و بعد از پختن بگذارید خوب خنک شوند.

حالا یک لایه از کیک را با 2/1 فنجان از کرم پوشش دهید و لایه بعدی را اضافه کنید و دوباره با کرم پوشش دهید و بگذارید تا خوب خنک شود.

بعد از خنک شدن با پودر شکر و میوه تازه روی کیک را تزئین نمائید.

 

نوش جان

منبع : ویکی هاو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *