طرز تهیه کیک لیمو شیرین

طرز تهیه کیک لیمو شیرین

مواد لازم:

آرد سفید 2 فنجان

پودر ژله لیموشیرین 1 بسته

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

جوش شیرین 2/1 قاشق چای خوری

نمک 2/1 قاشق چای خوری

شکر سفید 1 و 2/1 فنجان

کره بدون نمک (نرم و دمای اتاق) 2/1 فنجان

تخم مرغ بزرگ 3 عدد

باترمیلک 1 فنجان

رنده پوست لیمو (4 عدد لیمو) 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه 4/1 فنجان (حدود 2 عدد لیمو)

رویه :

کره بدون نمک دمای اتاق 2/1 فنجان (تقریبا 55 گرم)

پنیر خامه ای دمای اتاق 225 گرم

پودر شکر 3 و 2/1 فنجان

رنده پوست لیمو و آبلیمو 1 عدد

بیسکوویت پودر شده 2/1 فنجان

 

طرز تهیه کیک لیمو شیرین :

 

ابتدا فر را با درجه حرارت 350F /175C گرم کنید.

در کاسه بزرگی آرد ، ژلاتین ، بیکینگ پودر و جوش شیرین و نمک را ترکیب کنید و کنار بگذارید.

در کاسه دیگری یا کاسه همزن برقی کره و شکر را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید هر بار 1 عدد و بعد از هر بار اضافه کردن هم بزنید .در ادامه آرد و باتر میلک را متناوبا اضافه کنید با اضافه کردن آرد شروع و با آرد تمام کنید.

آبلیمو و رنده پوست لیمو را نیز در ادامه اضافه کنید.

مایه کیک آماده را در قالب 20*30 چرب شده بریزید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید و بگذارید تا خوب خنک شود.

رویه کیک :

کره و پنیر خامه ای را هم بزنید تا کرم مانند شود پودر شکر را اضافه کنید تا خامه ای شکل شود.

آبلیمو و رنده پوست لیمو را نیز اضافه کنید .

حالا کرم آماده روی کیک بریزید و روی سطح کیک یکنواخت پخش کنید و از بیسکوویت خرده ها روی آن بریزید و در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود.

 


نوش جان

منبع :www.goldmedalflour.com

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *