طرز تهیه کیک قهوه و ذغال اخته

طرز تهیه کیک قهوه و ذغال اخته :

مواد لازم :

شکر 4/3 فنجان یا 150 گرم

کره 75 گرم

تخم مرغ بزرگ 2 عدد

آرد 250گرم یا 2 فنجان

بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

نمک 2/1 قاشق چای خوری

شیر 3/1 فنجان یا 80 میلی لیتر

ذغال اخته 2 فنجان (اگر تازه نیست و فریزی است مطمئن شوید که خشک باشند.)

رویه کیک :

شکر 100گرم

آرد40گرم

دارچین 2/1 قاشق چای خوری

کره 60 گرم

 

طرز تهیه کیک قهوه و ذغال اخته :

 

ابتدا فر را با درجه حرارت375 درجه فارنهایت / 190 سانتیگراد گرم کنید.

آرد ، نمک و بیکینگ پودر را در کاسه متوسطی ترکیب کنید.

در کاسه بزرگی کره را با شکر ترکیب کنید و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید.

مواد خشک (آردی ) را هم به کاسه اضافه کنید همچنین همزمان شیر را نیز اضافه کنید و ترکیب کنید.

ذغال اخته ها را نیز به کاسه اضافه کنید.

رویه :
شکر – آرد –کره و پودر دارچین را در کاسه ای مخلوط کنید .

مایه کیک را در قالب چرب شده 20*30 بریزید و از مواد رویه روی آن قرار دهید .

به مدت 25-30 دقیقه بپزید.

 

 

 


نوش جان

منبع :ویکی هاو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *