طرز تهیه کیک فنجونی کاراملی

طرز تهیه کیک فنجونی کاراملی

 

مواد لاز م:

آرد سفید الک شده 2و1/2 فنجان 315 گرم
بکینگ پودر 1و 1/2 ق چای خوری
جوش شیرین 1/2 ق چای خوری
نمک 1/2 ق چای خوری
کره نرم شده 230گرم
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
عصاره وانیل 1 ق چای خوری
باترمیلک 120 میلی لیتر 1/2 فنجان

 

 

زمان پخت :15   تعداد نفرات :12

با سلام

دستوری که آموزش می دم کیک فنجونی کاراملی هستش امید وارم که حتما امتحانش کنین و بگین که چطوره و آیا خوشتون اومده یا نه خب بریم سراغ دستور :

طرز تهیه کیک فنجونی کاراملی :

1  فر خود را با درجه حرارت 180 درجه C یا 350 درجه F گرم کنید و به تعداد 16 تا 18 عدد کاغذ روغنی مخصوص کیک فنجونی در قالب ها بگذارید.

آرد +BP و جوش شیرین و نمک را در ظرفی با هم الک کنید.

670px-Make-Caramel-Cupcakes-Step-1

2 – در کاسه دیگری کره را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود حدود 30 ثانیه.شکر را اضافه کنید 1/2 فنجان در هر دفعه تا مایه پفکی و سبک شود و البته روشن حدود 2 دقیقه تقریبا.

670px-Make-Caramel-Cupcakes-Step-2

3 – تخم مرغ ها رایکی یکی به همراه وانیل اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن 15 ثانیه بزنید ، در ادامه آرد را در سه بخش

به مخلوط اضافه کنید و متناوبا BUTTER MILK (یا همون شیری) را در 2 بخش یعنی 1/4 فنجان در هر دفعه اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.

670px-Make-Caramel-Cupcakes-Step-3

4- مایه را با قاشق زیاد به هم نزنید در حد 2 تا 3دور ،بعد کپسول یا همون کاغذ روغنی هارو تا 3/4 پرکنید و به مدت 20 تا 25 دقیقه  بپزید .

670px-Make-Caramel-Cupcakes-Step-4

5 – کرم : شکر را کارامل کنید و از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید تا ذوب شود.شکر + شیر +نمک را در ظرفی ریخت و روی حرارت  متوسط بگذارید و بجوشانید و بهم بزنید به جوشاندن ادامه دهید تا وقتی 1 ق چای خوری از مایه را که در ظرف یج ریختیید گلوله شود. یا به درجه 110 درجه C برسد.

670px-Make-Caramel-Cupcakes-Final

نوش جان

منبع  : ویکی هاو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *