طرز تهیه کیک فنجونی هلو

طرز تهیه کیک فنجونی هلو

آرد ساده 120 گرم

شکر 140 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
کره 40 گرم<br>
شیر 120 میلی  لیتر
تخم مرغ 1 عدد
اسانس وانیل 1/4 ق چای خوری
هلو های خرد شده 200 گرم
کرم وانیلی:
شکر آیسینگ 250 گرم
کره 80 گرم
شیر 25 میلی لیتر
رنگ خوراکی وانیلی

 

طرز تهیه کیک فنجونی هلو :

1-ابتدا فرتون رو با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سلسیوس گرم کنید.

طرز تهیه کیک فنجونی هلو
طرز تهیه کیک فنجونی هلو

 2- آرد + شکر +بیکینگ پودر و کره را در کاسه ای بریزید و بهم بزنیدشون تا همه مواد با هم ترکیب شوند و به آرامی نصفی از شیر را نیز به آن اضافه کنید.

670px-Make-Peaches-and-Cream-Cupcakes-Step-2-Version-2

3- در کاسه دیگری تخم مرغ + وانیل و مابقی شیر را با هم مخلوط کنید و در ادامه به مایه اصلی اضافه کنید و بهم بزنید تا یکدست شود ولی زیاد هم نزنید.

670px-Make-Peaches-and-Cream-Cupcakes-Step-3

4- در ادامه از هلو کار خرد شده در کپسول های کیک فنجونی قرار دهید .

670px-Make-Peaches-and-Cream-Cupcakes-Step-4

5 – حالا از مایه با  قاشق در کپسول ها بریزید و روی هلو ها را بپوشانید.

670px-Make-Peaches-and-Cream-Cupcakes-Step-5

6 – کیک ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید  تا زمانی که قهوه ای / طلایی شوند.

طرز تهیه کیک فنجونی هلو
طرز تهیه کیک فنجونی هلو

7- کرم :

  1. شکر آیسینگ  و کره را در کاسه ای با هم مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
  2. شیر و وانیل را در کاسه دیگری با هم مخلوط کنید و بعد 2 قاشق غذاخوری یه مخلوط اضافه کنید در هر دفعه هم بزنید  و این کار را ادامه دهید و مایه را آنقدر هم بزنید تا روشن و پفکی شود و بعد روی کیک های خنک شده بزنید.
  3. طرز تهیه کیک فنجونی هلو
    طرز تهیه کیک فنجونی هلو

 

طرز تهیه کیک فنجونی هلو
طرز تهیه کیک فنجونی هلو

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *