طرز تهیه کیک فنجونی قرمز مخملی

طرز تهیه کیک فنجونی قرمز مخملی

پودر کیک آماده ساده 1 بسته
شکلات سفید آب شده 1/3 فنجان
رنگ خوراکی قرمز
کرم پنیری:
پنیر خامه ای 85 گرم
کره 1/4 فنجان 56 گرم
پودر شکر 450گرم
کرم ترش 2 قاشق غذاخوری
2 ق چای خوری وانیل اسانس

 

زمان پخت :15-25   تعداد نفرات : 6

با سلام

خب امروز میریم سراغ یه مدل کیک فنجونی که هم راحت تره و هم خیلی خوشگله و می تونه انتخاب خوبی برای روز های مخصوص مثل ولنتاین یا مهمونی هی شما باشه.

این کیک فنجونی به خاطر بافت و رنگی که داره به نام red velvet یعنی قرمز مخملی نامیده میشه .حالا نوبت روش پخت هست که در ادامه براتون توضیح میدم .امید وارم که امتحان بکنین.

طرز تهیه کیک فنجونی قرمز مخملی :

 فر رو از قبل گر کنید با درجه 180 درجه C  یا 350 درجه F .

1- طبق دستورالعمل نوشته شده روی بسته کیک آماده مواد را با هم ترکیب کنید و آماده کنید در آخر هم شکلاتسفید  ذویب شده را به آن اضافه کنید.

670px-Bake-Red-Velvet-Cupcakes-Step-1

2- رنگ خوراکی فرمز را به مفداری که به رنگ فرمز دلخواه برسد اضافه کنید.

670px-Bake-Red-Velvet-Cupcakes-Step-2

3- مایه را با قاشق در کاغذ روغنی هایی که قبلا در قالب گذاشته اید بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید.

670px-Bake-Red-Velvet-Cupcakes-Step-3

4 – کیک ها را کنار بگذارید تا خوب خنک شوند تا برای تزئین خنک باشند.

670px-Bake-Red-Velvet-Cupcakes-Step-4

5 – کرم : پنیر خامه ای + کره +کرم ترش و وانیل را خوب با هم مخلوط کنید تا روشن و بافت پفکی پیدا کند.

670px-Bake-Red-Velvet-Cupcakes-Step-5

6 -در مرحله آخر هم پودر شکر را به تدریج اضافه کنید تا مخلوط کرم مانند و یکدستی شود .

670px-Bake-Red-Velvet-Cupcakes-Step-6

670px-Bake-Red-Velvet-Cupcakes-Step-7

7 – حالا می توانید روی کیک های خنک شده را با کرم پنیر آماده تزئین کنید.

670px-Bake-Red-Velvet-Cupcakes-Step-8

8 – کیه های ما آماده است نوش جان

670px-Bake-Red-Velvet-Cupcakes-Intro

منبع :  www.wikihow.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *