طرز تهیه کیک فنجونی شکلاتی مرمری

طرز تهیه کیک فنجونی شکلاتی مرمری :

 

مواد لازم:

مارگارین نرم شده 175 گرم

شکر 175 گرم

تخم مرغ 3 عدد

آرد 175 گرم

شیر 2 قاشق غذاخوری

شکلات ساده ذوب شده 55 گرم (اختیاری)

 

 

 

طرز تهیه کیک فنجونی شکلاتی مرمری :

 

 

 

کاغذ روغنی به تعداد 12 عدد آماده کنید و در قالب کیک قنجونی قرار دهید.

 

مارگارین ،شکر ،تخم مرغ ، آرد و شیر را در کاسه ای بزرگ بریزید و با لیسک کیک یا قاشق خوب هم بزنید تا مایه یکدست شود.

 

مایه را به دو قسمت تقسیم کرده و در دو کاسه مجزا بریزید و شکلات ذوب شده را به یکی از کاسه ها اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.

 

حالا با قاشق چای خوری از مایه شکلاتی و ساده در قالب ها بریزید حدود 4 و نیم قاشق چای خوری و با خلال دندون به مایه شکل دهید.

 

حالا کیک فنجونی ها را در فر گرم شده با دمای 180 c / 350 f به مدت 20دقیقه بپزید تا زمانی که کیک ها پف کنند و  با خلال دندون از پخته شدن مطمئن شوید.

 

 

 

نوش جان

منبع : ویکی هاو

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *