طرز تهیه کیک فنجونی سیب کاراملی

طرز تهیه کیک فنجونی سیب کاراملی

مواد لازم :

آرد معمولی یا سفید 1 و 4/1 فنجان

بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

پودر دارچین 2/1 قاشق چای خوری

نمک 2/1 قاشق چای خوری

تخم مرغ 2 عدد

شکر قهوه ای روشن 2/1 فنجان

شکر سفید 2/1 فنجان

روغن مایع 2/1 فنجان

عصاره وانیل 2 قاشق چای خوری

سیب متوسط 3 عدد رنده شده

کارامل 20عدد

شیر 3 ق غذاخوری

گردو ریز خرد شده 1 فنجان

چوب بستنی 12 عدد

 

طرز تهیه کیک فنجونی سیب کاراملی

 

فر را با درجه حرارت 375 F/ 190 C گرم کنید و در قالب مافین 12 عددی کاغذ روغنی قرار دهید همچنین به اندازه 2 سانتی متر از چوب بستنی ها را با چاقوی تیزی جدا کنید.

در کاسه بزرگی آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و پودر دارچین را ترکیب کنید.

در کاسه متوسطی تخم مرغ ،شکر قهوه ای و سفید را خوب هم بزنید تا یکدست شود .

روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و باز هم بزنید.

حالا این مایه را به کاسه آرد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید ولی فقط در حد ترکیب شدن نه بیشتر.

در انتها هم سیب رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

مایه آماده را در کاغذ روغنی ها بریزید و تقریبا پر کنید و به مدت 25-30دقیقه بپزید تا طلایی شوند و وقتی با خلال دندان تست میکنید تمیز بیرون بیاید از کیک .

کیک های آماده را روی توریه سیمی قرار دهید تا خنک شوند.

در قابلمه ای شیر و کارامل ها را بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا کارامل ها باز شوند و مایه یکدستی شود بعد از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.

در ادامه روی کیک ها کارامل بریزید و پوشش دهید روی کیک فنجونی ها را و روی کارامل گردوی خرد شده بریزید و چوب بستنی را هم در وسط کیک ها قرار دهید.

نوش جان

منبع :www.goldmedalflour.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *