طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب

مواد لازم :

روغن مایع 1 و 4/1 فنجان

شکر 2 فنجان

تخم مرغ 2 عدد

وانیل 2 قاشق چای خوری

آرد 3 فنجان

جوش شیرین 1 و 2/1 قاشق چای خوری

نمک 1 قاشق چای خوری

جوز هندی 1 قاشق چای خوری

دارچین 1 قاشق چای خوری

گردو خرد شده 1 فنجان

نارگیل 1 فنجان

سیب تازه نگینی خرد شده 3 فنجان

 

طرز تهیه کیک سیب :

 

ابتدا فر را با درجه حرارت 350F /175C گرم کنید و قالی گرد وسط سوراخ را چرب کنید و کنار بگذارید.

سیب ها را مطابق تصویر نگینی خرد کنید

در کاسه همزن برقی شکر و روغن مایع را ترکیب کنید بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه آرد ، پودر دارچین و جوز هندی ، نمک و جوش شیرین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

حالا گردو و نارگیل را هم اضافه نمایید و ترکیب کنید.

در آخر هم سیب خرد شده را هم اضافه کنید و ترکیب کنید .

مایه کیک آماده را در قالب بریزید و خوب در قالب پخش کنید.

به مدت 1 ساعت بپزید تا زمانی که خلال دندان تمیز از کیک بیرون آید.یعنی کیک شماآماده است.

اجازه دهید کمی خنک شود بعد از قالب خارج کرده و بگذارید روی صفحه سیمی خوب خنک شود بعد در ظرف مورد نظر قرار دهید یا برش بزنید.

 


نوش جان

منبع :www.goldmedalflour.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *