طرز تهیه کیک جوز ارمنی

طرز تهیه کیک جوز ارمنی

مواد لازم :
آرد 250گرم یا 2 فنجان
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
شکر قهوه ای 275 گرم یا 1 و 4/1 فنجان
کره 125 گرم یا 9 قاشق غذاخوری
شیر 240 میلی لیتر یا 1 فنجان
تخم مرغ 1 عدد زده شده
جوز هندی تازه 1 ق چای خوری
گردو 60گرم یا 2/1 فنجان خرد شده
یا دانه کنجد 4 قاشق غذا خوری

 

 

طرز تهیه کیک جوز ارمنی :
1- فر را با درجه حرارت 180c / 350 f گرم کنید . و قالب مورد نظر را چرب کنید و کاغذ روغنی بیاندازید.
2- آرد ، بیکینگ پودر و شکر را در کاسه ای بزرگ با هم الک کنید.
3- کره را به کاسه آرد اضافه کنید و با سر انگشتان شروع به ترکیب مواد کنید و زمانی که دیگر شبیه خرده های نان شد دیگر ترکیب نکنید.
4- حالا 3/1 از این مواد را در قالب ریخته و پخش کنید و خوب فشار دهید.
5- در کاسه ای دیگر جوش شیرین را در شیر حل کنید تخم مرغ و گردو را اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید تا مایه یکدست شود سپس این مایه را به مایه آردی قبلی باقی مانده اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.
6- مایه را در قالب و روی مواد اول بریزید.
7- از گردو های خرد شده یا کنجد روی آن بریزید.
8- کیک را به مدت 1 ساعت در فر بپزید. و با خلال دندون از پخته شدن مطمئن شوید.
9- بعد از خارج کردن از فر بگذارید کیک به مدت 1 ساعت خوب خنک شود بعد از گذشت این مدت می توانید کیک را از قالب خارج کنید .
10- این کیک را می توانید سرد یا گرم سرو کنید و با پودر شکر تزئین کنید.

 

نوش جان
منبع : ویکی هاو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *