طرز تهیه کیک جادویی magic cake

طرز تهیه کیک جادوییmagic cake

 مواد لازم:

آرد ۱۱۵ گرم (حدود سه چهارم پیمانه)

شیر ولرم ۵۰۰ میلی لیتر  (حدود دو پیمانه)

شکر ۱۵۰ گرم (حدود سه چهارم پیمانه)

تخم مرغ چهار عدد

کره ۱۲۵ گرم

اسانس وانیل یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک جادوییmagic cake :

 زرده و سفیده تخم مرغ رو جداکنید و سفیده رو خوب هم بزنید تا کاملا پفکی و سبک بشه بطوری که وقتی ظرف رو برگردوندید یا دادید دست بچتون که اون ظرف رو برگردونه هیچی زمین نریزه!! بعدم سفیده رو داخل یخچال قرار بدید. ظرفی که سفیده رو میزنید و پره های همزن باید کاملا تمیز و خشک باشه.

زرده رو به همراه شکر خوب هم بزنید تا کرمی رنگ و مخلوط بشن.

کره رو با حرارت ملایم آب کنید و مواظب باشید کره نسوزه و اجازه بدید خنک بشه.

۱

 فر رو با دمای ۱۶۰ درجه روشن کنید و اجازه بدید خنک بشه. 

قالب مناسب که بهتره ۱۸ در ۱۸ باشه رو هم آماده کنید.

کره ذوب شده و خنک شده به همراه اسانس وانیل به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و خوب با همزن هم بزنید تا مواد یکدست و کرم رنگ بشه.

آرد رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکنواخت بشه.

۲

 شیر رو هم اضافه کنید و مواد رو هم بزنید تا یکنواخت بشه و یکدست. در این جا یک مایه شل و یکدست خواهیم داشت. 

حالا سفیده تخم مرغ رو کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. با لیسک به صورت دورانی تا پف سفیده از بین نره و با مواد ترکیب شه. میتونید اول یک سوم سفیده رو کاملا مخلوط کنید با مواد کیک و بعد دو سوم سفیده رو در دو سهم اضافه کنید. به طور کل اجازه ندید سفیده کاملا له بشه و پفش از بین بره. 

۳

 حالا مواد کیک رو داخل قالب بریزید و در فر داغ در طبقه ی وسط قرار بدید و اجازه بدید بین یک ساعت تا یک ساعت و نیم کاملا بپزه و رویه ی کیک طلایی بشه.

بعد از پخت کامل کیک اجازه بدید کیک خنک بشه و درون یخچال قرار بدید و بعد از سه الی چهار ساعت میتونید کیک رو برش بزنید. 

بافت لایه ی رویی کیک مانند و بافت زیری تقریبا سفت خواهد بود و مغز کیک کاستردی و خیلی خوشمزه است. به نظر من زمان مناسب برای سرو این کیک چهار ساعت بعد از پخت و استراحت در یخچال هست و حتما نیم ساعت قبل از سرو باید در بیرون یخچال باشه تا بافتش خیلی سفت نباشه و کرمی و نرم باشه.

 

۵

 رویه ی کیک رو با پودر قند و پودر پسته تزیین کنید و نوش جان بفرمایید. 

وایی که من عاشق این کیک هستم. البته نه به عنوان کیک ، چون همونطور که گفتم این کیک برای من حکم دسر رو داره. و به عنوان یک دسر خوشمزه واقعا دوستش دارم.

برای نگه داری حتما در ظرف در بسته و در یخچال نگه داری بشه.

اونایی که طعم تخم مرغ رو دوست ندارن اصلا طرف این کیک نیان!! چون این دسر کاملا به تخم مرغ متصل و جز لاینفکش اون هست.

 

 برای برش زدن هم از چاقوی تیز استفاده کنید و داخل ظرف باید برش بزنید و نمیشه این کیک رو برگردوند. از اونجایی که لایه ی رویه کیکی هست و با برگردوندن میره کف کلا نیازی به برگشت نداره و باید در ظرف و قالب خودش برش بخوره و به آرومی بیرون بیاد. برش اورجینال مربعی هست ولی میتونید لوزی هم برش بزنید.

هم زدن سفیده خیلی مهمه چون لایه ی کیکی با بافت سفیده شکل میگیره و مهمه. و درحین هم زدن و جداسازی زرده از سفیده حواس همگی هست که زرده اصلا قاطی سفیده نشه چون باعث میشه سفیده فرم نگیره.

 

 من اون مغز کرمی کیک رو مذاب هم خیلی دوست دارم. اگه میخوایید با قاشق برید تو کار کیک میتونید دو ساعت بعد از توی یخچال موندن برید سراغ خورد دسر که مغز وسط اون کاملا بسته نشده باشه. وای خیلی خیلی خوشمزه و دوست داشتنی هست این کرم کاستردی وانیلی.

ولی اگه میخوایید خوشگل باشه و برش بزنید و مهمون میل کنه حتما تایم استراحت رو طولانی کنید.

یمتونید این برش هارو با کمی گاناش شکلاتی یا پودینگ سفت تزیین کنید و روش یک عدد توت فرنگی قرار بدید و با یک ظرف سرو تک نفره در عید نوروز پذیرای مهمونها باشید. خوب تنوع هم چیز خوبیه!

۶

 به جای اسانس وانیل نمیشه از خود وانیل استفاده کرد چون بوی اسانس خیلی خیلی قوی تر هست و ممکنه بوی وانیل معمولی خیلی ضعیف باشه. و در ضمن این مدلی بوی تخم مرغ ها بیشتر حس خواهد شد.

به جای کره نمیشه از روغن مایع استفاده کرد چون طعم این دسر یا همون کیک کره ای هست.

 

 

 

 

 

 

منبع : http://cafechokolat.ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *