طرز تهیه کیک آلو (بدون تخم مرغ)

طرز تهیه کیک آلو (بدون تخم مرغ) :

 

مواد لازم :
آرد 4 فنجان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
کره یا مارگارین 2/1 فنجان
کرم ترش 2 قاشق غذاخوری
شیر کم چرب یا شیر غیر لبنی 1 فنجان
آلوی شیرین بدون هسته خرد شده (فقط شیرین) 1و 2/1 فنجان
پودر شکر معمولی یا شکر قهوه ای 2/1 فنجان
آب آلو یا آب پرتقال 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک آلو (بدون تخم مرغ) :
ابتدا فر را با درجه حرارت 400 درجه فارنهایت /200 سانتیگراد گرم کنید و کاغذ های روغنی را نیز آماده کنید.
آرد را در کاسه ای الک کنید کره را به آن اضافه کنید و با سرانگشتان ورزدهید وقتی که مخلوط شبیه خرده نان شد دیگر نیازی به ورز دادن نیست.
خامه ترش و نصف یا همه شیر را اضافه کنید (فقط مقدار کمی شیر برای تزئین نگه دارید.)و خوب ترکیب کنید تا خمیر نرمی بدست آید.
خمیر را دو قسمت کنید و هرکدام از قسمتها را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید با وردنه و دایره ای به قطر 20 سانتیمتر درست کنید.
دایره اول را در کف قالب پهن کنید.
در کاسه دیگری آلو ، شکر و آبمیوه ها را با هم مخلوط کنید زیاد هم نزنید و سپس این مایه را روی خمیر بریزید.
حالا خمیر دیگر را روی آلو ها پهن کنید و با انگشت کناره ها را خوب حالت دهید.
حالا روی خمیر را با برس شیر بزنید.
حالا قالب را در فربگذارید و به مدت 35-40 دقیقه بپزید تا خمیر طلایی شود.
کیک را از فر خارج نمایید . میتوانی این کیک را سرد یا گرم همراه با خامه یا مربای آلو سرو کنید.

نوش جان
منبع : ویکی هاو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *