طرز تهیه مافین گلابی (بدون گلوتن)

طرز تهیه مافین گلابی (بدون گلوتن)

طرز تهیه مافین گلابی (بدون گلوتن)

طرز تهیه مافین گلابی (بدون گلوتن)

آرد برنج 300گرم
شکر قهوه ای 180گرم
شیر برنج یا سویا 150 گرم یا 2/3 فنجان
مارگارین 90 گرم
تخم مرغ 2 عدد
بادام خرد شده 50 گرم
گلابی 2 عدد
بکینگ پودر بدون گلوتن 1 ق چ خوری

 

زمان پخت :25     تعداد نفرات: 6

باسلام

یکی از انواع مافین ها اونهایی هستن که با میوه ها و مغز های مختلف تهیه میشوند و و اسمش مافین گلابی (بدون گلوتن) هست. امروز میخوام مافینی که با بادوم و گلابی تهیه میشه  و بدون گلوتن هستش رو براتون آموزش بدهم .

طرز تهیه مافین گلابی (بدون گلوتن) :

  1. گلابی ها را پوست کرده و ریز خرد کنید و در قابلمه با تابه ای ریخته و روی آنها آب بریزید و روی حرارت ملایم یگذارید تا مثل پوره شود.Make-Gluten-Free-Pear-and-Almond-Muffins-Step-1

  2. تخم مرغ و شکر را در کاسه ای ریخته و خوب بهم بزنید تا پفکی شود.
  3. Make-Gluten-Free-Pear-and-Almond-Muffins-Step-2
  4.  آرد برنج + ماگارین +BP +بادام خرد شده را به مایه تخم مرغی اضافه کنید .پوره را نیز اضافه منید و خوب ترکیب کنید.

  5. Make-Gluten-Free-Pear-and-Almond-Muffins-Step-3
  6. Make-Gluten-Free-Pear-and-Almond-Muffins-Step-4
  7. شیر سویا  را به تدریج اضافه کنید و مخلوط هم بکنید.

  8. Make-Gluten-Free-Pear-and-Almond-Muffins-Step-5
  9. مایه را در ظرف ها بریزید و روی آن از بادام خرد شده بریزید.

  10. Make-Gluten-Free-Pear-and-Almond-Muffins-Step-6
  11. و به مدت 25 دقیقه با حرارت 180 درجهC یا 350 درجه F  گرم و بپزید.
  12. مافین های گلابی ما آماده است نوش جان
  13. Make-Gluten-Free-Pear-and-Almond-Muffins-Finalنوش جانمنبع  : ویکی هاو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *