طرز تهیه مافین گردویی شکلاتی

طرز تهیه مافین گردویی شکلاتی

مواد لازم :

آرد گندم کامل 1و 4/1 فنجان
پودر کاکائو 4/1 فنجان
جوش شیرین و بیکینگ پودر 2/1 ق چای خوری
نمک 2/1 ق چای خوری
شربت افرا 2/1 فنجان
شیر سویای وانیلی 4/3 فنجان (یا شیر ساده + 2/1 ق چای خوری عصاره وانیل)
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
گردوی نگینی خرد شده 2/1 فنجان + مقداری گردوی نیمه برای تزئین

 

طرز تهیه مافین گردویی شکلات

 

  • فر را با درجه حرارت 350 f /180 c گرم کنید.
  • به تعداد 8 عدد قالب مافین را اسپری روغن بزنید یا قالب مافین را کاغذ روغنی قرار دهید.
  • در کاسه ای متوسط آرد + پودر کاکائو ،جوش شیرین ،نمک و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید.
  • در کاسه کوچکی شربت افرا ، و شیر سویا و روغن مایع را با هم ترکیب کنید.
  • مواد خیس را به مواد آردی اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مایه یکنواخت شود.
  • حالا گردو های نگینی خرد شده را به مایه اضافه کنید و به آرامی ترکیب کنید ولی زیاد هم نزنید.البته مراقب هم باشید که از مواد آردی هم نزده باقی نماند.
  • حالا مایه را در قالبها بریزید و تا 3/2 پرکنید.
  • ازگردوهای نیمه روی هر کدام از مافین ها بگذارید.
  • حالا به مدت 18-20 دقیقه بپزید تا پخته شوند.
  • بهتر است مافین ها را بگذارید تا خنک شوند.
  • می توانید هم گرم سرو کنید و در ظروف در بسته به مدت 5 روز نگهداری کنید.

3 دیدگاه

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *