طرز تهیه مافین سبوس و عسل

طرز تهیه مافین سبوس و عسل

آب آناناس 2 فنجان یا 475 میلی لیتر

طرز تهیه مافین سبوس و عسل

طرز تهیه مافین سبوس و عسل

کشمش طلایی یا گردو خرد شده 2 فنجان 290 گرم
شکر قهوه ای 1 فنجان 220 گرم
روغن مایع 1/2 فنجان 120 میلی لیتر
عسل 1/2 فنجان 120 میلی لیتر
تخم مرغ زده شده 5 عدد
آرد معمولی 250 گرم 2 فنجان
جوش شیرین 2 ق چای خوری
نمک 1 ق چای خوری
سبوس گنرم 4 فنجان 115 گرم

 

زمان پخت :         20-25             تعداد نفرات :12

با سلام

مافین سبوس و عسل چیست ؟ خب نوبتی هم که باشه نوبت سبوس گندم و عسل هستش که هر دوی این مواد مفید  دارای خواص زیادی برای بدنمون هستند و مصرف اونها توصیه می شود. مافین سبوس و عسل یکی از اون مافین هاست که هم مفیده و هم خوشمزه پس بریم ببینیم که چطور درست میشه .

طرز تهیه مافین سبوس و عسل:

1 –کشمش و آب آناناس را در کاسه کوچکی بریزید و با هم مخلوط کنیدو کنار بگذارید تا کشمش ها در اب آنناناس خوب خیس بخورند.

Make-Honey-Bran-Muffins-Step-1

2 – آرد + نمک +جوش شیرین را در کاسه دیگری ترکیب کنید و با دقت سبوس گندم را اضافه کنید و باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

Make-Honey-Bran-Muffins-Step-2

3- تخم مرغ + شکر قهوه ای  +عسل و روغن را در کاسه بزرگی با هم مخلوط کنید و در ادامه آرد سبوس دار را نیز به آن اضافه کنید و با هم ترکیبشان کنید.

Make-Honey-Bran-Muffins-Step-3

4- مخلوط کشمش و آب آناناس را نیز اضافه کنی و بعد از ترکیب کردن روی کاسه را با سلفون بپوشانید.

Make-Honey-Bran-Muffins-Step-4

5- و حداقل 3 ساعت در یخچال بگذارید بعد از گذشت این مدت زمان مایه باید سنگین و غلیظ با شد انگار که یخ زده است.

Make-Honey-Bran-Muffins-Step-5

6 – فر را از قبل با درجه حرارت 400 درجهF یا 250 درجه  C گرم کنید.

Make-Honey-Bran-Muffins-Step-6

7- کاغذ رو غنی های کیک فنجونی را در قالب قرار دهید و آنها را تا 3/4 پرکنید از مایه و  در ادامه مافیه ها را در فر از قبل گرم شده  به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شوند .

Make-Honey-Bran-Muffins-Step-7

Make-Honey-Bran-Muffins-Step-8

مافین های ما آماده است می توانید روی آنها کمی عسل هم بریزید و نوش جان نمایید.

Make-Honey-Bran-Muffins-Final

نوش جان

منبع  : ویکی هاو

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *