طرز تهیه مافین اسفناجی پنیری

طرز تهیه مافین اسفناجی پنیری :

مواد لازم :

اسفناج تازه یا فریزی 100گرم

پنیر فتا 75 گرم

پنیر چدار رنده شده 100گرم

گوجه فرنگی 2 عدد

آرد 250گرم یا 2 فنجان

نمک 2 ق چای خوری

بیکینگ پودر 2 ق چای خوری

تخم مرغ 2 عدد

روغن زیتون 60 ML یا 4/1 فنجان

شیر 240 ML یا 1 فنجان

آویشن تازه کمی

فلفل سیاه

 

طرز تهیه مافین اسفناجی پنیری :

  • ابتدا فر را با درجه حرارت 350 F /180 C گرم کنید و قالب مخصوص مافین را چرب کنید و کنار بگذارید.
  • اسفناج خودر را اگر فریزی است از قبل یخزدایی کنید و یا در مایکروویو قرار دهید .
  • پنیر چدار و فتا را رنده کنید.
  • گوجه فرنگی ها را را هم به صورت حلقه حلقه  برش دهید و کنار بگذارید 12 عدد لازم دارید.
  • آرد ،نمک ،بیکینگ پودر و مقداری از آویشن تازه را اندازه کنید و در کاسه ای این مواد را بریزید و خوب ترکیب کنید.
  • در کاسه دیگری روغن و شیر را اندازه کنید و با تخم مرغ و اسفناج هم بزنید فقط 2 عدد تخم مرغ.
  • حالا همه مواد خشک و خیس را با هم ترکیب کنید و به پنیر های رنده شده اضافه کنید و هم بزنید .
  • مایه آماده مافین را بین قالبها تقسیم کنید.
  • روی هر کدام از مافین ها نمک و فلفل بپاشید .
  • و روی هر مافین یک تکه از گوجه حلقه شده بگذارید و به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ای شوند.


نوش جان

منبع :http://www.goldmedalflour.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *