طرز تهیه لاوا کیک (کیک شکلاتی مذاب)

طرز تهیه لاوا کیک (کیک شکلاتی مذاب)

 

مواد لازم :

کره 8 قاشق غذاخوری

شکلات نیمه شیرین 4 انس یا 114 گرم

شکر دانه ریز 2/1 فنجان

پودر شکر 2/1 فنجان

خامه غلیظ 4/1 فنجان

وانیل 2/1 قاشق چای خوری

آرد همه منظوره 2/1 فنجان

تخم مرغ بزرگ 3 عدد

زرده تخم مرغ 3 عدد

 

 

طرز تهیه لاوا کیک (کیک شکلاتی مذاب) :

  1. فر را با درجه حرارت 400 فارنهایت / 200 سلسیوس گرم کنید و قالب مورد نظر را چرب کنید .
  2. در کاسه نشکن (پیرکس) کره و شکلات را در مایکروویو به مدت 2 دقیقه مذاب کنید. یا توسط بخار کتری.و خوب هم بزنید
  3. درادامه شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید و به دنبال آن خامه و وانیل را اضافه کنید .
  4. آرد  را نیز اضافه نمایید و مواد را در حدی که فقط ترکیب شوند هم بزنید.
  5. در کاسه دیگری تخم مرغ ها را با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا کم رنگ شوند حدود 5 دقیقه.
  6. حالا توسط قاشقک مخصوص شیرینی پزی مایه تخم مرغی را به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و بافتی سبک و پفکی داشته باشد.
  7. حالا مایه را در قالب مورد نظر خود تقریبا پرکنید و به مدت 13-14 دقیقه بپزید تا زمانی که از اطراف لبه ها بالا بیاید ولی در قسمت مرکز نرم باشد .کیک را بگذارید کمی بماند چند دقیقه قبل از این که سرو کنید بعد می توانید در ظرف مورد ظر کیکها را برگردانید.

 

نکته :

می توانید مایه آماده این کیک را در یخچال نگهداری کنید تا زمانی که بخواهید بپزید .بهتر است که لاوا کیک گرم شرو شود و البته می توانید در مایکروویو هم گرم کنید.

 

نوش جان

منبع :www.goldmedalflour.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *